lørdag 11. oktober 2008

Atle

Eg har i tillegg faatt meg eit eige kjaeledyr paa rommet mitt. Det er ein gekko som eg har doept Atle. Bilete, historier og fun facts om Atle kjem seinare!

I fraaver av live footage av Atle kjem eit bilete av Middagshornet vaart, Mt Meru. Det e det 4. hoegaste i Afrika eller naake sant. Sjekka ditte seinare.

5 kommentarer:

Brutter`n sa...

Hahahahah.. ka i alle dage en gekko e for nåke? Allereie komt dj til rett me et kjæledyr ja.. heh

supersiv sa...

:) Jeg hadde en som het Georg i Swaziland. Han var i hus ganske så lenge, etterhvert som tiden gikk ble det flere av han og hvem som var hvem gikk helt i surr. Kjekt å lese bloggen..

Henrik sa...

Ej haape han finne sej ei gekkinne so det verte litt fleire av dei, ej hoeyre dei ete mygg og slikt.

Gekko e ei oegle torstein. miniminikrokodille med andre ord=)

Brutter`n sa...

Halla balla!!!

kor d stende t neri landa??leve du livets glade dager på ris å flamberte floge?:) hehe..fått dej kjæledyr mæ ja..fått meirsmak no ette å ha hatt ne joggi i monge år!!!savna ne ej mæ nor når ej ikkje e heime!;P

du ej he sendt en mail t dej me ei lita ordliste ho renate å dei laga då deiva i tanzania i vår...slik at du kan broke litt meir ord å litt mindre fingra å hende å kroppsbevegelsa!:)

Brutter`n sa...

Heheh.. Henrik ho ingri he tilgong til brukaren min for ho gaddakje å lage en sjøl. So du for berre gjette dj til ken so skrive til dj... heheh ;)